пʼятниця, 03 березня 2017 12:18

Пишнотіла модель стала на захист апетитних жінок
4

Модель Хантер МакГрейд в цьому році знялася в спеціальному випуску видання Sports Illustrated Swimsuit, присвяченому фотографіям дівчат в купальниках, і стала пишнотілою моделлю, яка коли-небудь з'являлася на сторінках видання. 23-річна модель в інтерв'ю розповіла, що зовсім не заперечує, якщо її називають "апетитною", але терпіти не може термін "модель plus-size".

"Зараз" модель plus-size "асоціюється з чимось ганебним. Я взагалі проти будь-яких маркувань. Я хочу довести людям, що я модель, і не уточнювати класифікацію за розміром. Адже це форма дискримінації. Таке мислення може зберігатися багато років , але я хотіла б, щоб суспільство позбавилося від цієї сегрегації. Цього не станеться, якщо ми не будемо працювати над собою ", - заявила Хантер в інтерв'ю журналу People.

"Я навіть не мріяла, що в цьому журналі коли-небудь опублікують фотографію фігуристої моделі. І я зробила це не тільки для себе, але і для всіх жінок, які соромляться свого тіла і хочуть відчувати себе сексуальними", - підсумувала Хантер.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Апетитна Ешлі Грем у бікіні танцювать на вулиці

Хантер - не перша модель plus-size, яка з'явилася на сторінках Sports Illustrated: в минулому році на сторінках видання можна було побачити Ешлі Грем.

Зараз ви читаєте новину «Пишнотіла модель стала на захист апетитних жінок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі