вівторок, 23 листопада 2010 13:16

Періс Хілтон здружилася з побитою дружиною Чарлі Шина (ФОТО)
5

Періс Хілтон знайшла собі нову "кращу" подругу. Тепер вона проводить час з Брук Мюллер. Вже майже колишній дружині Чарлі Шина зараз як ніколи потрібна підтримка - саме зараз її розлучення увійшло до завершальної стадії, справа залишилася за судом.

Поки ж суддя збирається офіційно розірвати шлюб, Брук розважається в компанії Періс - дівчата були помічені в нічному клубі Boudoir в Західному Голлівуді.

При цьому, Мюллер і Хілтон не просто подружки - вони разом працюють над новим реаліті-шоу. Саме тому разом з ними в клуб прийшла ціла знімальна група.

Між тим, Брук вже довелося виправдовуватися - вона стверджує, що спілкування з Періс жодною мірою не заважає її тверезому способу життя. У минулому у Мюллер були проблеми з алкоголем, так що багато хто вважає, що нічний клуб не краще для неї місце.

Нагадаємо, нещодавно Хілтон фарбувала огорожу. У вересні цього року Періс була засуджена до року в'язниці умовно, 200 годин виправних робіт і виплати штрафу у розмірі 2.000 доларів - за зберігання кокаїну і низки інших правопорушень.

Сплетник

Зараз ви читаєте новину «Періс Хілтон здружилася з побитою дружиною Чарлі Шина (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі