четвер, 18 листопада 2010 11:48

Періс Хілтон обіймалася з бойфрендом на гавайському пляжі (ФОТО)
10

Періс Хілтон разом з бойфрендом Саєм Уейтсем відправилася відпочивати на Гаваї.

Учора увечері Періс і Сая помітили на прогулянці. Як завжди, папараці зовсім не завадили міс Хілтон - навпроти, парочка перед об'єктивами фотокамер поводилася дуже мило.

Періс відправилася на острів Молокай не просто відпочити - саме тут вона вирішила знімати рекламну кампанію своєї лінії сумочок. Про це вона вже написала в своєму Twitter`і.

Періс і Сай на островах вже тиждень. В п'ятницю вони вибралися пообідати, чим викликали справжній фурор серед місцевих жителів - мало не кожен другий відвідувач ресторану хотів сфотографуватися з Періс. Вона ж люб'язно погоджувалася.

Між тим, поки Періс відпочиває і трішки працює, про неї розповідає Леді Гага. Дівчата вчилися в одній школі, Гага - на декілька класів молодше. Зі слів Гаги, Періс у той час була зовсім не схожа на себе нинішню - вважалася старанною ученицею і дуже вихованою дівчинкою.

"Періс була дуже, дуже нудною. Вона добре поводилася, виглядала дуже охайною. Повний контраст по відношенню до мене", - зазначила співачка.

Сплетник

Зараз ви читаєте новину «Періс Хілтон обіймалася з бойфрендом на гавайському пляжі (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі