понеділок, 12 вересня 2011 17:45

Періс Хілтон по Києву їздила із трьома охоронцями

Періс Хілтон по Києву їздила із трьома охоронцями

Перед прес-конференцією із голлівудською зіркою Періс Хілтон організатори попередили, що на запитання журналістів вона не відповідатиме. Тому зірка відповідала на підготовлені запитання.

"Модельний бізнес мені нецікавий. От дизайн інша справа. Недавно випустила нову лінію одягу, сумок і духів. І, звичайно, сама ношу все те, що розробляю. Непогано було б відкрити в Києві свій бутик. По світу в мене їх багатенько. Взагалі в мене 18 проектів. Окрім того всього я займаюсь нерухомістю, клубами та готелями", - підкреслила бізнеследі.

Також співачка дописує свій новий альбом. Кажуть, пише його на Ібіці. У продаж має надійти наприкінці цього року. А через два тижні до Києва завітає близька подружка Хілтон Брітні Спірс.

"О, я вам дуже заздрю. Я була на її шоу "Рокова жінка" в Лос-Анджелесі. Воно дійсно дуже круте. Я би також приїхала із гастролями до Києва", - зазначила голлівудська зірка.

В Києві Хілтон жила в президентському номері готелю "Інтерконтиненталь" вартістю 14 тисяч євро на добу. Містом їздила на машині "Ауді Q7" чорного кольору із затемненим склом. В автівці були DVD, CD, I-Pod Adapter, вода "Фіджі" і кілька різновидів бутербродів. Разом з нею прилетів особистий охоронець, менеджер, перукар, стиліст і власний біограф. На заходах її супроводжувало три охоронця. За один вечір Періс переодягнулася тричі. На прес-конференцію вона прийшла у короткій зеленій сукні. На церемонію нагородження одягнула блискучу вечірню сукню сірого кольору. А на afterparty переодягнулась в сіру коротеньку сукню. Із українською публікою голлівудська зірка поводилась дуже привітно. Махала всім рукою та позувала фотографам.

Зараз ви читаєте новину «Періс Хілтон по Києву їздила із трьома охоронцями». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі