пʼятниця, 02 вересня 2011 07:00

Періс Хілтон відпрацює мільйон

Автор: фото з сайта www.wallcrow.com.
  Американська актриса Періс Хілтон під час зйомок у рекламі білизни у серпні
Американська актриса Періс Хілтон під час зйомок у рекламі білизни у серпні

Голлівудська актриса 30-річна Періс Хілтон приїде до Києва на конкурс краси "Міс Україна-2011". Він відбудеться 11 вересня у столичному палаці "Україна". Проводить захід організація "TOП Юкрейн", яку очолює бізнесмен 42-річний Олександр Онищенко.

У змаганні візьмуть участь 26 претенденток з усієї України. Із Періс Хілтон найкрасивішу дівчину обиратимуть боксер 35-річний Володимир Кличко та французький футболіст Крістіан Карамбе, 41 рік.

Періс прилетить із Нью-Йорка рейсовим літаком, але бізнес-класом. Попросила 7 год. на підготовку — масажі, макіяж, зачіску, примірку суконь. Мешкатиме у президентському номері готелю "Інтерконтиненталь" за 14 тис. євро за ніч — майже 15 тис. грн.

Американка мала прибути до Києва ще торік. Але її не випустили з Америки. За кілька днів до того акторку затримали в Лас-Вегасі за зберігання кокаїну.

— Гонорар, який ми заплатили їй торік, вона не повернула. Отже, повинна відробити його цього року, — говорять організатори. — З американськими зірками працювати найважче. Через тривалий переліт вони капризують. Торік Памела Андерсон не прийшла на вечірку після конкурсу — мовляв, утомилася. Хоча гроші за це взяла наперед.

Кажуть, гонорар Періс Хілтон — $1 млн.

Зараз ви читаєте новину «Періс Хілтон відпрацює мільйон». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі