пʼятниця, 08 квітня 2011 10:56

Періс Хілтон кілька років не може повернути позичені прикраси

Періс Хілтон кілька років не може повернути позичені прикраси

На Періс Хілтон подали до суду за те, що вона не повернула взяті напрокат дорогі ювелірні прикраси від італійської фірми Damiani, пише NY Daily News. Позов був переданий до суду німецькою страховою компанією Allianz в середу, 6 квітня. У документах йдеться, що Хілтон не виконала умови договору про отримання прикрас у тимчасове користування.

Так, страхова компанія вказала, що американська актриса, модель і співачка не тільки все ще не повернула прикраси, взяті напрокат кілька років тому, але і не подбала про їхню безпеку. Йдеться про інцидент, що стався в 2008 році, коли з дому Хілтон були викрадені цінні речі, зокрема і аксесуари Damiani на суму 60 тисяч доларів. Пограбування сталося, оскільки двері в будинку не були замкнені за відсутності господині.

У 2010 році представникам поліції вдалося вийти на слід злочинців, які крали речі у знаменитостей, та вилучити у них награбоване. Серед речей також були і прикраси, винесені з будинку Хілтон. Тим не менш, навіть після того, як аксесуари були повернуті поліцією актрисі, вона не потрудилася передати їх законному власнику.

У яку суму оцінено збитки, завдані Періс Хілтон італійській ювелірній компанії, не уточнюється. Поки ані сама світська левиця, ані її адвокати не прокоментували ситуацію.

Зараз ви читаєте новину «Періс Хілтон кілька років не може повернути позичені прикраси». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі