четвер, 17 лютого 2011 11:59

Періс Хілтон 30-ліття відсвяткувала в сексуальному костюмі (ФОТО)
9

Днями Періс Хілтон з помпою відзначила своє 30-ліття. На вечірку в будинок світської левиці на Голлівудських Холмах довелося навіть запрошувати поліцейських, щоб ті стежили за порядком серед гостей, яких було запрошено аж 300 осіб.

Цікаво, що знаменитостей серед відвідувачів було зовсім небагато, та й ті близькі друзі іменинниці. Звісно, на вечірці з'явилися батьки Періс та її сестра Нікі. Сама Хілтон прибула зі своїм другом Саєм Уейтсом. Періс була одягнена у вбрання танцівниці бурлеску - коротку корсетну сукню і з квіткою у волоссі. Всі гості повинні були дотримуватися чорно-червоного дрес-коду. Так, Нікі вбралася в червоне боа і туфлі в тон, а комедіантка Кеті Гріффін з'явилася в чомусь на зразок спідньої білизни.

Бойфренд Періс на день народження подарував їй жовтий "Лексус". Побачивши авто, Періс мало не розридалася від щастя і кинулася йому на шию. Радісний момент зняли на камеру: вручення подарунка зможуть побачити глядачі нового реаліті-шоу світської левиці "Світ належить Періс".

Раніше Хілтон зізналася, що дуже хвилюється перед настанням круглої дати.

"Не можу повірити, що мені буде 30, адже я все ще виглядаю на 20, - заявила вона Daily Mail. - У мене буде велика вечірка, і відзначати я буду в Лос-Анджелесі, Нью-Йорку і Лас-Вегасі".

Экспресс-газета

Зараз ви читаєте новину «Періс Хілтон 30-ліття відсвяткувала в сексуальному костюмі (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі