пʼятниця, 11 лютого 2011 10:12

Періс Хілтон набрала вагу задля бойфренда (ФОТО)
7

Нещодавно Періс Хілтон вийшла на подіум в одному з модних показів у бразильському Сан-Паулу і продемонструвала сильно змінену фігуру. Зірка, яка раніше була худою як тріска, набрала вагу і стала м'язистою.

Друзі дівчини розповіли, що вона сіла на спеціальну дієту, через яку поправилася.

Виявляється, новий бойфренд Періс Сай Уейтс порадив незадоволеній своєю фігурою подружці зайнятися бодібілдінгом. Тепер світська левиця, яка раніше сиділа на дієтах, вживає не менше 3500 калорій на день і займається на тренажерах. Крім іншого, Хілтон п'є протеїнові коктейлі, аби наростити м'язи.

Зміни у фігурі зірки вже дуже добре помітні: ще в липні у неї були тонкі руки і худі ноги. Зате тепер її плечі стали більш широкими, руки - рельєфними, а ноги - накачаними.

"Вона хоче змінити імідж і виглядати здоровою. Спочатку Періс була не впевнена в тому, що заняття їй потрібні, і їй довелося звикати до тренувань. Зате тепер їй подобається її тіло, і Саю теж, він завжди говорить, яким воно стало приголомшливим", - розповіли друзі пари.

Экспресс-газета

Зараз ви читаєте новину «Періс Хілтон набрала вагу задля бойфренда (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі