пʼятниця, 19 червня 2020 15:16

"Пастка": Джамала записала унікальну пісню

"Пастка": Джамала записала унікальну пісню
За 40 хвилин, поки син Емір гуляв у дворі з бабусею, Джамала написала текст та записала вокал, озброївшись блокнотом та мікрофоном у квартирі. Фото: instagram.com/jamalajaaa/

Співачка 36-річна Джамала порадувала прихильників музичним шедевром. Жінка записала унікальну пісню.

Джамала представила пісню "Пастка" на особистій сторінці в Іnstagram. Коли почула інструментальне демо від музиканта Vakula, то майже одразу зрозуміла, що хоче сказати публіці.

Над піснею "Пастка" знаменитість працювала лише 40 хвилин. Вона поділилася історією її написання. Такий досвід музикантка має вперше.

За 40 хвилин, поки син Емір гуляв у дворі з бабусею, Джамала написала текст та записала вокал, озброївшись блокнотом та мікрофоном у квартирі.

Це перше демо, фінальна й альбомна версія одночасно.

"Був пік самоізоляції, коли це сталося. Душа просилася на волю, розум говорив: "Потрібно перетерпіти". Пісня "Пастка" про "той самий момент". Це композиція про близькість, про страх, сумнів та сподівання сподобатися й не розчарувати у стані закоханості", - пише співачка.

Фанати задарували зірку захопленими компліментами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вагітна Джамала заховалася від спеки в басейні з екзотичними фруктами та освіжувальним напоєм

"Джа, це просто шедевр. Ви неймовірна", "Фантастично гарна, чуттєва, ніжна пісня", "Ви геніальна", "Як круто. Відчувається вплив старої школи, і це насолода вухам. Спасибі, Джа!", "При прослуховуванні пісні відчула Вітні Г'юстон", - написали поціновувачі її творчості.

Українська співачка Джамала, яка вже скоро стане мамою вдруге, продовжує радувати шанувальників стильними образами для вагітних. Цього разу артистка показала комбінезон, пошитий зі старих джинсів. Вбрання на замовлення виконавиці виготовила дизайнер Ксенія Шнайдер. Кілька кадрів знаменитість оприлюднила на сторінці в Instagram.

Зараз ви читаєте новину «"Пастка": Джамала записала унікальну пісню». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі