вівторок, 16 червня 2020 14:18

Вагітна Джамала заховалася від спеки в басейні з екзотичними фруктами та освіжувальним напоєм
5

Співачка ласує фруктами прямо у воді
Фото: instagram.com/jamalajaaa/
Джамала відвідала кав'ярню свого чоловіка, де зробила кілька ніжних знімків
Співачка ласує фруктами прямо у воді
Джамала відвідала кав'ярню свого чоловіка, де зробила кілька ніжних знімків
Джамала відвідала кав'ярню свого чоловіка, де зробила кілька ніжних знімків

Співачка 36-річна Джамала з приходом літа і напередодні народження дитини відпочиває на повну. Вона вирушила релакснути у басейні.

Зірка поділилася у Instagram знімками, на яких вона плаває в басейні.

Джа позує у воді біля бортика в чорному купальнику і сонцезахисних окулярах. У руці тримає келих із напоєм. На величезній таці радують око своєю різноманітністю фрукти й ягоди.

"Нудні", але такі милі серцю літні фоточки", - написала знаменитість.

Фанати активно прокоментували її яскравий знімок.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Джамала розповіла про трагедію своєї родини

"Смачного", "Обожнюю такі "нудні" фотографії", "Дуже круті фото, чекаємо ще", "Яскраві і круті фото", "Які яскраві фотки, ааааа. Прям диво, таким і має бути літо", "Ну просто краса у своєму власному соку", "Яка Ви сонячна і прекрасна", "Світить сонечко Джа", "Нехай все буде добре", "Обожнюю ваші вагітні фото, це так красиво! Вам теж гарного тижня", - написали відвідувачі мініблогу.

Українська співачка Джамала, яка вже скоро стане мамою вдруге, продовжує радувати шанувальників стильними образами для вагітних. На цей раз артистка показала комбінезон, пошитий зі старих джинсів. Вбрання на замовлення виконавиці виготовила дизайнер Ксенія Шнайдер. Кілька кадрів знаменитість оприлюднила на сторінці в Instagram.

Зараз ви читаєте новину «Вагітна Джамала заховалася від спеки в басейні з екзотичними фруктами та освіжувальним напоєм». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі