четвер, 21 травня 2015 17:32

Оля Полякова розповіла, як її образ з тризубом на голові сприйняли у Росії

Автор: Прес-служба
 

Співачка Оля Полякова чи не єдиний український артист, якого запрошують до Москви виступати в кокошнику з тризубом, знаючи її патріотичну позицію. Нещодавно співачка дала відверте інтерв'ю "Комсомольській правді", в якому розповіла про те, чому їздить до Росії.

"Більшість людей, слава Богу, розуміють, що в мене там живе мама. А ті, хто не розуміє - невже і справді думають, що через політичні ігри та бажання політиків відмити побільше грошей я повинна посваритися з найближчою людиною ?! Дурість ! Нас надто багато пов'язує з тією, іншою стороною. Політики бабки подерибанять і між собою помиряться, а хто буде мирити наші народи?", - говорить Полякова.

Полякова розповіла, що деякі українські зірки приховують що їздять в Росію.

"Хто, як не українська артистка Оля Полякова, з російським прізвищем, росіянка за національністю і співає російською мовою, але при цьому має чітко виражену українську громадянську позицію, кращий агент ТАМ проти інформаційних вкидань про переслідування російськомовних? Слоган мого виступу -" Вдаримо тризубом по ленінській слободі ". Я не приховую ні свою позицію, ні те, що їжджу в Москву. Знали б ви, скільки я бачу в аеропортах наших артистів, які тихесенько їздять" туди", але свою позицію озвучити вголос не вирішуються і розмов на ці теми уникають.

Мені здається, медаль потрібно дати українським артистам, як спортсменам, які їздять до Москви, але не приховують своє ставлення до подій ", - розповіла зірка.

Оля Полякова поділилася думкою щодо критики Ані Лорак і Таїсії Повалій в Україні.

"У цих артистів різні історії, і моя думка, що не так все сумно, як це подають у ЗМІ. У мене тризуб на кокошнику, і я практично з гербом України на голові в Москві виступаю! До речі, такий мій образ сприйняли в Росії чудово - це зайвий раз доводить, що все не так вже погано і однозначно. Багато нас підтримують.

Стосовно моєї патріотичної позиції - так адже вона на слуху! Візьміть ту ж пісню "Асталависта, сепаратиста!"

Головна ж проблема не в людях, не в народах, а в політиках і ЗМІ. Телевізор нас посварив - телевізор і помирить", - говорить Полякова.

І все ж з мамою, яка живе в Москві Полякова іноді сперечається.

"Часто сперечаємося, конфлікти на цьому грунті у нас виникають. Але багатьох людей в Росії потрібно зрозуміти і пробачити. Потік інформації, під впливом якого вони там знаходяться, нищівний. Все, що я можу робити в цій ситуації, - розмовляти з людьми, доносити протилежну інформацію і підкріплювати її аргументами. Мама, до речі, часто їздить в Україну і знає правду ", - говорить Полякова.

"Справа в тому, що я народилася в сім'ї дипломата. Батько спочатку був радянським дипломатом, потім - російським, викладав у московській дипломатичної академії. І вони з мамою на будинок у Москві заробляли все життя. Півтора роки тому тата не стало, але мови про переїзд мами в Україну зараз бути не може - у неї там своя життя, друзі, сусіди. Я і сама живу на дві країни! А привезти маму в Київ, посадити у себе на Інститутській на 5-му поверсі - сиди, мамочко, дивись за дітьми - це було б вершиною егоїзму ", - впевнена зірка.

У Полякової є водій, який в потрібний момент може за неї заступитися.

"Роль охоронця в мене виконує водій. Він навіть носить із собою зброю (дозвіл є). Але захищати мене поки не доводилося. Зате багато інших забавних випадків відбувається на корпоративах. Один з останніх - я люстру кокошником збила, і вона впала в центр залу ! У підсумку люди почали водити навколо цієї люстри хороводи, як навколо ялинки ", - говорить Полякова і згадує як трохи" не згоріла на роботі", - траплялися зі мною на виступах історії більш травматичні! Є у мене номер "палаючий кокошник" - виходжу на сцену, а кокошник феєрверками палає. Одного разу мій адміністратор купив феєрверки в неперевіреному місці, і в потрібний момент загорілося саме тіло феєрверку, гарячі плавлені шматки якого посипалися мені на волосся і плечі, загорівся рукав на вбранні. Замість того щоб рятувати мене, адміністратор побіг за водою в бар! Танцівниці балету рукавами мене гасили, всі руки собі пообпікали. Я в прямому сенсі ледь не згоріла на роботі! Про це досі нагадують мені шрами".

Зараз ви читаєте новину «Оля Полякова розповіла, як її образ з тризубом на голові сприйняли у Росії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі