пʼятниця, 27 вересня 2019 11:45

Олег Винник потрапив до бази "Миротворця"

Олег Винник потрапив до бази "Миротворця"
Винник знявся у ролику, який ніби-то закликає до миру. Фото: скрін із відео.

Український співак Олег Винник, улюбленець жіночої авдиторії потрапив до бази"Миротворця".

"Учасник російської пропагандистської антиукраїнської акції #всеммир, спрямованої на перекладання відповідальності розв'язаної Росією (країна-агресор) війни в Україні" , - йдеться на сайті "Миротворця".

Винник знявся у ролику разом із російськими зірками естради, які підтримали анексію Криму та війну на Донбасі. Ролик ніби-то закликає до миру.

"Це відео - наш великий спільний крок до нового світу! Миру без воєн і насильства! Слово - велика сила, дарована тільки людині! І сьогодні, як ніколи, важливо цією силою скористатися правильно. Скористатися сміливо і масштабно. Коли ми вирішили знімати проект "#всеммир" багато запевняли нас, що це нездійсненно. Але сьогодні ми знаємо правду - людей, які поділяють наші погляди багато ... дуже багато! І дуже важливо, що люди творчих професій, як і ми, відчувають необхідність в цих змінах. Людство повинно припинити війни через політичні переконання, релігії, колір шкіри, невідповідності поглядів та іншого ... Настав час зупинитися! " - підписали творіці відео.

У відео також знялися Володимир Познер, Мірей Матьє (Франція), Алессандро Сафіна (Італія), Олег Винник (Україна), Валерія, Сосо Павліашвілі, Ігор Крутой, Зара, Тамара Гвердцителі, Денис Клявер, Валерій Сюткін, Дмитро Маліков, Максим Покровський, Яна Поплавська, Максим Аверін, Ксенія Алфьорова, Нонна Гришаєва, Настя Князєва, Квартет І (Каміль Ларін, Леонід Барац, Олександр Демидов), Евклід Кюрдзідіс, Наталія Подольська, Володимир Пресняков, Оксана Федорова, Владі Блайберг (Ізраїль), Олексій Кортнєв, Авраам Руссо , Дмитро Пєвцов, Аскольд Запашний, Лінда та інші.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Розмова Зеленського і Трампа: опублікували скаргу розвідника

Олег Винник неодноразово зазначав, що із початку війни на Донбас він не гастролює в Росії.

Депутат-мажоритарник від партії "Слуга народу", в минулому телеведучий і ресторатор Микола Тищенко, має серед помічників модель 22-річну Мар'яну Міхолап.

Зараз ви читаєте новину «Олег Винник потрапив до бази "Миротворця"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі