пʼятниця, 27 вересня 2019 07:55

Нардеп Тищенко взяв у помічниці 22-річну модель

Нардеп Тищенко взяв у помічниці 22-річну модель
Модель 22-річна Мар'яна Міхолап стала помічницею нардепа-ресторатора Миколи Тищенка. Фото - Instagram

Депутат-мажоритарник від партії "Слуга народу", в минулому телеведучий і ресторатор Микола Тищенко, має серед помічників модель 22-річну Мар'яну Міхолап.

На сайті ВР зазначено, що Міхолап працює у Тищенка за строковим трудовим договором на постійній основі. Минулого року вона закінчила Київський національний економічний університет за спеціальністю "економічна кібернетика". Хоча сама зізнавалася, що "погано бачить себе у цьому", повідомляє "Радіо Свобода".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хто ви така? – "слуга" Тищенко знову відзначився

Ще навчаючись в університеті, Міхолап шукала роботу репетитором математики та української мови і пропонувала свої послуги як моделі. Наприкінці серпня і на початку вересня цього року її резюме моделі були видалені з відповідних сайтів.

У 2017-му Міхолап брала участь у відборі на конкурс "Міс Україна" і нещодавно активно знімалася у фотосесіях. Зокрема, для відомих брендів.

Народна депутатка Марина Нікітіна від фракції "Слуга народу" взяла помічниками на платній основі свого чоловіка і візажистку. Депутатка пройшла по округу №82 у Запорізькій області.

Зараз ви читаєте новину «Нардеп Тищенко взяв у помічниці 22-річну модель». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі