вівторок, 06 грудня 2011 11:03

Охоронці Джонні Деппа заламали жінці руки і кинули на підлогу

Охоронці Джонні Деппа заламали жінці руки і кинули на підлогу

Жінка-інвалід написала заяву в поліцію за фактом нападу на неї охоронців відомого голлівудського мачо Джонні Деппа.

Інцидент стався на концерті популярного співака Іггі Попа. Постраждалою виявилася 52-річна Робін Екер. Жінка розповіла, що на честь дня народження свого чоловіка подарувала йому квитки на концерт Іггі Попа, який повинен був пройти в залі "Палладіум", що розташований на Сансет-бульварі в Голлівуді.

Особливістю цього залу є просторий танцювальний майданчик, розрахований на чотири тисячі осіб. У певних випадках частина майданчика відводиться для бажаючих потанцювати, а частина - під столики з сидячими місцями для глядачів.

Власне, саме тут і стався неприємний інцидент. Місіс Екер з чоловіком та друзями веселилися, відзначаючи день народження, і в якийсь момент 52-річна жінка вирішила потанцювати. Вона відразу помітила, що за сусіднім столиком сидить зірка "Піратів Карибського моря" Джонні Депп, оточений охороною.

За словами постраждалої, вона мала нещастя наблизитися до столика голлівудської знаменитості під час танців, за що й поплатилася - охоронці миттю заламали жінці руки і повалили на підлогу. Незабаром після події місіс Екер залишила концерт, звернулася за допомогою в лікарню, а потім оформила заяву про напад в поліції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Джонні Депп хоче, аби після смерті його помістили в бочку з віскі

Органи правопорядку почали перевірку скарги жінки. Справа в тому, що на момент звернення місіс Екер до охоронців закону, вона була в стані алкогольного сп'яніння, тому влада схильни ставити під сумнів слова потерпілої.

Зараз ви читаєте новину «Охоронці Джонні Деппа заламали жінці руки і кинули на підлогу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі