середа, 05 жовтня 2011 13:28

Джонні Депп показав у Vanity Fair розтатуйовані руки

Один з найсексуальніших акторів Голлівуду Джонні Депп останнім часом трохи здав. Наприклад, в останньому рейтингу Glamour він зайняв лише третє місце поступившись Роберту Паттінсону і Тейлору Лотнеру. Але зірку це навряд чи серйозно турбує. У нього маса проектів і настільки щільний графік, що абсолютно незрозуміло, коли Джонні примудряється позувати для глянцю.

Знімок Деппа прикрасив обкладинку листопадового Vanity Fair. Ніяких вусів, борідки та окулярів. На сторінках видання актор постав з щедро розтатуйованими руками.

Однак у супровідному інтерв'ю актор несподівано заявив, що не дуже любить приймати участь у фотосесіях. Джонні, відомий тим, що час від часу дозволяє собі шокуючі висловлювання, а то й ексцентричні витівки, каже, що відчуває себе "приниженим" на фотозйомках. "Переглядаючи знімки після фотосесії відчуваєш себе немов німим. Це так безглуздо", - скаржиться зірка.

Депп також роз'яснив, чому він намагається взяти участь у кількох фільмах одночасно. Актор - дуже домовитий чоловік і турботливий батько. "Якщо мені пропонують легкі гроші і прямо зараз, то чому б і ні? Я погоджуюся. Я хочу сказати, що роблю це не заради себе. Ви розумієте, що я маю на увазі? Це заради моїх дітей. Смішно звичайно, так, так. Але в підсумку хіба це для мене? Ні. Для дітей".

У цьому місяці Джонні представить публіці "Ромовий щоденник". Це нова екранізація книги журналіста Хантера С. Томпсона, в якій актор зіграв журналіста, який вирушив у подорож.

Також зірка зайнята на зйомках проекту Тіма Бертона "Темні тіні", повнометражної версії культової вампірської мильної опери.

Зараз ви читаєте новину «Джонні Депп показав у Vanity Fair розтатуйовані руки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі