понеділок, 25 жовтня 2010 16:07

Оголена Моніка Белуччі позувала для чоловічого журналу (ФОТО)

Голлівудська 46-річна акторка Моніка Белуччі, яка п'ять місяців тому народила доньку Леоні, з'явилася на обкладинці чоловічого журналу Men's style.

На обкладинці Белуччі виходить з басейну в червоному купальнику з глибоким декольте. Хоча у акторки було дві вагітності, завдяки відмінному здоров'ю Моніка Белуччі за шість тижнів після пологів повернулася до форми і знялася в рекламі Martini Gold.

Зірка стверджує, що дуже рідко сидить на дієтах, а найбільше любить їсти пасту.

"Я їм все, але найбільше люблю італійську кухню. Якщо мені потрібно скинути вагу для ролі, я просто переходжу на м'ясо, рибу, овочі, і відразу худну. А іноді мені потрібно, навпаки, погладшати, і це мені подобається більше", - розповіла акторка.

Також Моніка зізналася, що практично не займається спортом.

"Це неможливо з моїм способом життя. Ніж ходити в спортзал, я краще буду одягатися в чорне. Це практичніше і веселіше", - сказала вона.

Нагадаємо, що в 44 роки Белуччі сфотографувалася для італійського випуску GQ в ретро-стилі: в панчохах і з оголеною спиною.

Daily Mail

Зараз ви читаєте новину «Оголена Моніка Белуччі позувала для чоловічого журналу (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі