неділя, 31 серпня 2008 14:52

Моніка Белуччі знялася для російського журналу (ФОТО)

Російська версія британського журналу Tatler з"явилася днями у вільному продажі. Перший вересневий номер світського таблоїду Tatler Russia був віддрукований накладом 120 тис екземплярів.
Британський журнал Tatler, що належить видавничому дому Conde Nast, є одним з найстаріших періодичних видань в світі. Він був створений в 1709 році Річардом Стілом і по початку оповідав про досягнення природних наук, публікував огляди літературних новинок і книг з філософії, повідомляє news.online.ua.

За довгі роки існування журналу його тематика, стиль і, зрозуміло, аудиторія зазнали помітних змін. Сучасний Tatler це гід по світському суспільству — жіночий глянцевий проект, який стежить за модними тенденціями і життям знаменитостей. Головний редактор видання Tatler Росія Вікторія Давидова збирається деяким чином змінити концепцію російської версії, а саме зробити з нього "гід по тусовці". Річ у тому, що сенс таких понять, як еліта, аристократія, у вітчизняному медіапросторі відрізняється від того, що вкладається в них у Британії.
Зараз ви читаєте новину «Моніка Белуччі знялася для російського журналу (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі