понеділок, 25 липня 2022 04:00

Спецтема: Війна Росії проти України

"Обставини змусили бути поряд" – Мішина про стосунки з Еллертом після початку війни
5

Акторка й героїня першого сезону "Холостячки" Ксенія Мішина поділилася, що 24 лютого їй та її сину Платону допоміг евакуюватися колишній – переможець шоу Олександр Еллерт. Разом вони поїхали до Буковеля.

На заході країни зірка жила великою компанією в одному будинку. Однак вона встигла запевнити, що не зустрічається з гумористом. Хоча й не виключає, що їхнє спілкування може відновитися. У цьому Мішина зізналася в програмі "Як ти?".

У ніч російського вторгнення акторка з дитиною була в київському аеропорту. Вони збиралися летіти до Дубаю на відпочинок. Спочатку рейс перенесли. А згодом оголосили про початок війни. Мішина із сином поїхали додому. Але залишатися в Києві було небезпечно. Тоді їй зателефонував Еллерт і запропонував їхати разом.

"Ми виїхали о 6-7 ранку, а змогли виїхати з Києва о 13:00. Мені одразу зателефонував Сашко. Він запропонував допомогу, ми зустрілися та поїхали разом. Усі проблеми відійшли на задній план, і все життя змінилося в одну хвилину. Сашко завжди був поряд. Він намагався відновити стосунки. Скажу чесно, дуже багато образ, щоб це так відновлювати. Довіра до цієї людини була трохи вичерпана, і такі обставини змусили бути поряд", – прокоментувала акторка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Півтора місяця не бачилися" – зірка "Кріпосної" показала, як її чоловік змінився на фронті

Акторка й героїня першого сезону "Холостячки" Ксенія Мішина поділилася, що 24 лютого їй та її сину Платону допоміг евакуюватися колишній – переможець шоу Олександр Еллерт
Фото: instagram.com/misha.k.ua
Акторка й героїня першого сезону "Холостячки" Ксенія Мішина поділилася, що 24 лютого їй та її сину Платону допоміг евакуюватися колишній – переможець шоу Олександр Еллерт
Разом колишня пара поїхала до Буковеля
На заході країни зірка жила великою компанією в одному будинку
На заході країни зірка жила великою компанією в одному будинку

Син Мішиної зрадів, що поряд буде колишній матері. У них, як вона зізналася, хороші стосунки. І дитині було спокійніше – він відчував, що його захищають.

"Ми поїхали до Буковеля, зняли великий будинок, була велика компанія, і його друзі, і мої, ми всі вирушили туди. Саша був без Елі (дочка Еллерта від першої дружини. – Gazeta.ua). Еля залишилася з мамою, у неї народився маленький братик. Вони теж поїхали. Саша віддав їм свою машину, а ми поїхали на моїй", – підкреслила вона.

Про стосунки акторка не говорила з Еллертом у Буковелі.

"Просто були разом... Я завжди говорю правду. Якщо на той момент, коли давала інтерв'ю, то була точка, я говорила: це точка. Потім, через деякий час, кілька місяців, знову налагоджувалося спілкування. Саша постійно десь був поруч. Але були дуже критичні моменти, коли ми обидва розуміли, що потрібно бути окремо. Ми розходилися, потім знову починали. Я давала багато шансів. Це життя, це процес. Каша вариться, і все ніяк не звариться. Я просто можу сказати зараз, що ми не разом. Я поїхала. Ми спілкувалися. Він іноді мені писав, але я зараз не знаю, де він", – зізналася Мішина.

Мішина відверто поділилася про чергову зраду. Зауважила, що "урок пройдено". У деталі не вдавалась. Зазначила, що через стрес кожен показує себе з нового боку. Зірка додала, що не всі виправдовують її довіру.

Зараз ви читаєте новину «"Обставини змусили бути поряд" – Мішина про стосунки з Еллертом після початку війни». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі