понеділок, 08 серпня 2016 17:48

Обручка Міли Куніс коштує майже 2000 гривень

 

Акторка Міла Куніс розкрила справжню вартість обручки, яку почала носити після весілля з Ештаном Катчером. На заручини актор подарував Мілі величезний перстень з коштовним камінням бренду Tiffany & Co, але красуня відмовилась від нього на користь скромнішої прикраси.

 

У інтерв'ю Кайлі і Джеккі О'Хендерсон Куніс розповіла, що обручка від Etsy куплена за 90 доларів.

"Моя діамантова обручку у безпечній скринці у камері схову і я сказала собі: "Я не можу це носити, тому що хтось відірве мені руку за неї", - розповіла акторка.

Скромну обручку Міла описує, як неймовірну гарну прикрасу, яку обрав її чоловік. Пара не хотіла розкішних перснів

"Я вирішила, що наші весільні обручки мають бути гарними, простими, тому ми купили їх у Etsy, - говорить Куніс, - моя обручка з платини 1мм, а Ештона з 2мм жовтого золота і зроблена неймовірною літньою жінкою".

 

Вебсайт Etsy спеціалізується на продажі вінтажних, зроблених вручну, унікальних виробів.

Сама Куніс не раз себе називала професійним покупцем в Інтернеті. Міла сказала, що вони шукали найтоньшу обручку з платини, але ціни на них були дуже високі.

"Тому я вирушила на Etsy, там була ціна 90 доларів, і я сказала "купуємо зараз", - говорить Міла Куніс.

Нагадаємо, Міла Куніс та Ештон Катчер одружились минулого року, пара виховує доньку і зовсім скоро стане батьками другої дитини. Ештон та Міла познайомились на зйомках That '70s Show у 1998 році.

Зараз ви читаєте новину «Обручка Міли Куніс коштує майже 2000 гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі