вівторок, 25 червня 2024 13:11

Новий скандал: Клопотенко прокоментував свою мрію вкрасти дівчину та закрити її в клітці
3

Євген Клопотенко
Фото: instagram.com/klopotenko
Євген Клопотенко
Євген Клопотенко

Український ресторатор Євген Клопотенко заявив, що мріє вкрасти дівчину та посадити її в клітку.

"Годував її, дивився б, як вона поводиться - це мрія. Просто це соціально-неприпустимо, я не буду цього робити. Але я щиро цього хочу. Це правда", - казав кухар у інтерв'ю "Фактам".

Одразу після виходу сюжету на чоловіка "полетіло" чимало критики. У своєму Instagram Євген пояснив, що не збирається втілювати нічого з того, про що говорив.

"Я фанатик своєї справи і завжди говорю про неї з пристрастю. Часом можу відлітати і не подумати, як мої слова можуть сприйняти інші і як це в принципі може звучати. А може звучати криво. Проте моя усвідомленість залишається на місці", - написав бізнесмен.

Додав, що розуміє невтішну статистику домашнього насилля щодо жінок в Україні. Але за його словами, одне невдале висловлювання про фантазії цього не змінить.

"Ця статистика жахає - кількість випадків домашнього насилля в Україні у 2024 році збільшилася на 36% відсотків у порівнянні з минулим роком. Щороку мільйон українських дівчат та жінок страждають від домашнього насильства. Так не має бути і ця проблема не має замовчуватися. Якщо ви стали жертвою домашнього насильства, ви можете отримати безкоштовну допомогу тут: 102 - Національна поліція. 0 800 500 335 (зі стаціонарних телефонів) або 116 123 (з мобільних) - національна гаряча лінія з попередження домашнього насильства. 15 47 - урядова гаряча лінія для постраждалих від домашнього насильства", - нагадав Клопотенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гайтану розкритикували за публікації російською мовою. Що вона відповіла

Прихильники зазначили, що такі висловлювання є недопустимими.

"Клопотенко - відома особистість, публічна, і в принципі, має нести відповідальність за те, що говорить на публіку, а не виправдовуватись.. Цікаво, чи розуміє він, що в сучасному світі, якби таке він сказав в США/Європі - одним вибаченням би не відбулось".

"Я поважала вас за те, що ви розкопали українську кухню, почали відкривати її саме нам - українцям. Стільки зробили, що ми, готові вас вибачити. Але не за недолугі тексти, а за чесне, публічне вибачення. Інакше для мене ви - фальшивка в вишиванці".

"Якось не подобається мені, коли вибачення починають з пояснення чому саме так зробив. Типу: я фанатик, зрозумійте мене і не засуджуйте... Якось більше на нав'язливе пояснення скидається".

Інші фани підтримали Євгена й порекомендували кухарю "відпустити ситуацію".

"Докулупатися можна до будь-якого висловлювання - аби було бажання", "Тобто як "50 відтінків сірого" то чули/читали і в кіно пішли, а як так, що не сказав то вже зацькували", "Всі такі правильні навколо, ніхто ніколи і дурного слова не скаже", - зазначали фолловери.

Раніше Клопотенко відповів, чому не приєднався до лав ЗСУ. Кухар зазначив, що на початку повномасштабного вторгнення перебував у маленькому селищі й розповідав про події в Україні на світовому рівні.

Зараз ви читаєте новину «Новий скандал: Клопотенко прокоментував свою мрію вкрасти дівчину та закрити її в клітці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі