вівторок, 10 квітня 2012 20:01

Новий бойфренд Тимошенко вчився у школі на "трійки"

Новий бойфренд Тимошенко вчився у школі на "трійки"
Євгенія Тимошенко закохана в одесита Артура Чечоткіна. Фото: sevbat.com.ua

Донька екс-прем'єра України Євгенія Тимошенко закохана в одесита Артура Чечоткіна.

Зі своїм новим бойфрендом вона зустрічається уже півроку, повідомляє ТСН.

Артур з Женею познайомився 2010-го. Тоді донька колишнього прем'єра на все літо орендувала пляжний комплекс на березі Чорного моря - щоби відкрити там ресторан. У день відкриття влаштувала пафосну вечірку. Окрім Шона Карра з його рок-гуртом - для одеситів співала "ВІА Гра".

Одеса - батьківщина кавалера Євгенії. У рідному місті Артур з'являється вкрай рідко. Його знайомі місцеві бізнесмени кажуть, що цей хлопець любить "замітати за собою сліди". Навколо нього безліч таємниць.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кума екс-прем'єра підтвердила розлучення Євгенії Тимошенко та Шона Карра

Директор школи, де навчався Артур, його не пам'ятає. Але демонструє запис у журналі, і підтверджує, що хлопець учився тут до дев'ятого класу, після - виїхав за кордон.

Учителька біології - єдина, хто його згадав. Каже, Артур часто пропускав уроки, бо хворів. Поведінку мав незадовільну. Навчався погано. На четвірку знав лише її предмет, а ще - музику та фізкультуру.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дочка Тимошенко лишається поки що в Україні

З кінця 90-х Чечоткін живе у нью-йоркському Брукліні.

Нагадаємо, востаннє на людях Шона Карра бачили поруч із Євгенією Тимошенко у серпні - на суді її матері. А вже в листопаді Євгенія вирішила розірвати шестирічний шлюб із британцем.

Зараз ви читаєте новину «Новий бойфренд Тимошенко вчився у школі на "трійки"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі