вівторок, 07 грудня 2010 13:21

Донька Тимошенко хоче усиновити дитину

Донька Тимошенко хоче усиновити дитину

Під час дитячого благодійного вечора донька екс-прем'єрки Юлії Тимошенко Євгенія Карр розповіла, що готова усиновити дитину і вже обговорила це питання зі своїм чоловіком Шоном.

"Він готовий! Але все одно, треба до цього підготуватися. У нас молода родина, а для того, щоб всиновлювати дитину, потрібно на 200% бути готовими до цього: мати можливість достатньо уваги і часу приділяти дитині. Зараз ми допомагаємо діткам благодійністю", - зауважила Євгенія.

Вона також наголосила, що усиновлення відбудеться з часом.

"Думаю, що так!", - сказала донька Тимошенко.

Чоловік Євгенії Карр  нещодавно повернувся до неї після подорожі Європою.

"Шон зараз в Україні проводить мало часу. Їздить Європою, займається музикою, на наступний рік планує великий європейський тур. Тож сама бачу його нечасто", - говорила Євгенія журналістам.

Нагадаємо, нещодавно Mironova Galleri презентувала новий проект Illumination за участю 11 молодих українських художників. На захід запросили дружину глави адміністрації президента Зінаїду Ліхачову, Євгенію Карр, а також екс-міністра Миколу Рудьковського.

БЛИК/ Фото ТаблоID

Зараз ви читаєте новину «Донька Тимошенко хоче усиновити дитину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі