четвер, 10 липня 2008 11:29

Зять Тимошенко Шон Карр відкриє для киян рок-бар

Зять Тимошенко Шон Карр відкриє для киян рок-бар

Можливо, до вересня у Києві з"явиться новий ресторанчик доньки прем"єр-міністра Жені та її чоловіка Шона Карра. У напівпідвальному приміщенні житлового будинку на вулиці Шота Руставелі 12, де відкриється заклад, зараз роблять капітальний ремонт.

Під майбутній ресторан сімейство Карр облаштовує більше 100 квадратних метрів: імовірно, там буде три зали й величезна кухня. Раніше тут розташовувався концерт-бар "Гараж", де збиралися київські байкери. Стилізовано його було відповідно: на підлозі була намальована розмітка дороги, у стіну вбудована стара машина, а на стелі розвішані дорожні знаки. Який вигляд і назву матиме новий ресторан рідні прем"єра, невідомо.

Новий ресторан повністю перероблять, тут створять справжній рокерський інтер"єр. Але головними відвідувачами будуть все ті ж байкери. Які ціни будуть у закладі, говорити зарано. "Ціни ще невідомі. Наскільки я знаю, ще навіть меню не обговорювали", - розповідає друг Шона Карра Олександр Суханов.

За даними київського брокера з нерухомості Олександри Тольчинської, подібне приміщення в центрі Києва коштує близько мільйона доларів. Та й капремонт обійдеться недешево. А ось тітка Юлії Володимирівни Антоніна Ульяхіна інформацію про те, що новий заклад належить саме її двоюрідній внучці Євгенії, заперечує. "Ми з нею спілкуємося часто, але ні про який новий ресторан Женя не розповідала. Тому я думаю, що це просто чутки й більше нічого".

Слід відзначити, що сім"я Тимошенко-Карр уже володіє "Вареничною" в Дніпропетровську. Вареники з м"ясом, картоплею, печінкою, сиром, полуницею або ожиною коштують 5-10 грн. Капусняк - 6 грн, салати - 6-8 грн, а найдорожча страва це свинячі ребра - 13 грн, повідомляє Newsru.ua.

Зараз ви читаєте новину «Зять Тимошенко Шон Карр відкриє для киян рок-бар ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі