понеділок, 23 червня 2008 08:05

Нові подробиці бійки зятя Тимошенко (ФОТО)

В Одесі в п"ятницю увечері на знаменитому пляжі Ланжерон дочка Юлії Тимошенко Євгенія і її чоловік - британський рок-музикант Шон Карр потрапили в одну украй неприємну і незрозумілу історію (Женя і Шон приїхали до Південної Пальміри на байкерськоє "Гоблін-шоу"). Вони опинилися у відділенні міліції, причому бійці внутрішніх військ стверджують, що Карр нібито їх побив, пише "Сегодня".

В той же час міністерство внутрішніх справ (яке очолює близький політичний соратник Тимошенко Юрій Луценко) заявляє, що бійці самі розпустили руки проти прем"єрського зятя і дочки.

Офіцер внутрішніх військ, який знаходився на місці події, розповів "Сегодня" свою версію подій (офіцер згодом попросив не називати його прізвище, сказавши, що на нього здійснюється тиск з боку високих чинів з вимогою не розголошувати інформацію).

ВЕРСІЯ 1. За словами міліціонера, о 21.15 декілька мотоциклів під"їхали до шлагбауму, який перекривав в"їзд на пляж Ланжерон (туди заборонений в"їзд будь-якому транспорту окрім велосипедів). Там же встановлений і пост міліційної охорони, де несуть чергування декілька бійців внутрішніх військ МВС. Декілька байків швидко проїхали через вузеньку арочку зліва від поста, якою зазвичай користуються пішоходи. Останній же, чорний "Харлей-девідсон", за кермом якого був Шон Карр, а позаду - Євгенія, виявився дуже громіздким. Він підкотив до шлагбауму і жестом зажадав відкрити проїзд.

"До нього підійшов прапорщик і пояснив, що в"їзд до цієї зони заборонений. У відповідь хлопець став щось гучно кричати англійською, а потім копнув міліціонера по нозі, - стверджує офіцер. - Прапорщик тоді запитав дівчину, чи говорить вона російською.

Дівчина грубо відрізала, що вона не тільки говорить, але і може послати туди, звідки ще ніхто не повертався, і прокричала, що вона дочка прем"єр-міністра. Після цього кинулася на прапорщика і подряпала йому обличчя нігтями. Той спробував відбитися, схопивши її за руку, і обидва впали на землю. Англієць тут же зліз з мотоцикла, підняв камінь, шпурнув його в солдата ВВ (прізвище солдата, як з"ясувала "Сегодня", Губський - однофамілець одного з головних спонсорів Блоку Юлії Тимошенко Богдан Губського), який стояв поруч і, лаючись англійською, поліз у бійку. Упіймавши момент, солдат застебнув на зап"ясті хулігана наручник, а друге кільце зачепив за той самий шлагбаум. Хвилин двадцять хуліган сидів навпочіпки, лаявся і намагався іншою рукою розбити ланцюг на кандалах. Потім приїхав наряд міліції і відвіз їх у відділення".

ВЕРСІЯ 2. Водночас, один з байкерів, який в той нещасливий вечір був разом з Карром, Олександр Суханов (він приїхав до Одеси з Ужгороду), підтвердив, що Шон таки побився з бійцями, але ті, мовляв, самі його спровокували. "Шон попросив охоронця підняти шлагбаум. Шону у відповідь нагрубили, натякали, що потрібно заплатити гроші. Карр відмовився. Тоді хтось з міліціонерів штовхнув його дружину Женю, вона впала з мотоцикла і Шон, природно, вирішив її захистити і з кулаками кинувся в бійку. Його просто спровокували і потім побили ні за що", - розповів нам Суханов.

Близько 00.30 Шона Карра відвезли з міліції на "Газелі" одеського Дельфінарію.

Як пише "Сегодня, вже вночі обидва міліціонери поїхали знімати побої. За інформацією видання, солдат на прізвище Губський отримав декілька синців. Другий, прапорщик, ім"я і прізвище якого не називають, залишився з глибокою подряпиною на обличчі завдовжки 12 сантиметрів - нібито слід від нігтів Жені Тимошенко.

У суботу ж побої зняли Шон Карр і Євгенія Тимошенко.

Фото: УНІАН, "Сегодня".
Зараз ви читаєте новину «Нові подробиці бійки зятя Тимошенко (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

17

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі