субота, 07 липня 2018 13:46

Німецька принцеса Стефанія Сибілла вийшла заміж за інженера
4

Німецька принцеса Стефанія Сибілла у віці 46 років вперше в житті вийшла заміж за інженера компанії BMW, 49-річного Яна Шталя.

Громадянська церемонія їх одруження відбулася 5 липня у старовинному замку Фріденштайн, який знаходиться в німецькому місті Готі. Більш того, це весілля монархів стало першим за 200 років в зазначеному місці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Японська принцеса одружиться із бізнесменом і зречеться престолу

Що стосується вінчання пари, то воно заплановано на 7 липня і буде здійснено в церкві Святого Моріца в Кобурзі.

Після укладення шлюбу Стефанія та її обранець за традицією спільно посадили дерево своєї родини. Їх вбрання були досить елегантним і стриманим. Так, принцеса вибрала класичний атласний костюм із блейзера і спідниці кольору слонової кістки, а з прикрас - спережки і намисто з перлами та скромну діадему для шиньйону.

Ян Шталь працює інженером на заводі BMW. Саме цей факт послужив причиною того, що тесть Шталя - герцог Саксоніі- довго не давав згоди на шлюб. Очевидно, він сподівався знайти для старшої дочки більш відповідну партію - чоловіка блакитної крові.
До весілля закохані зустрічалися близько десяти років. Сама Стефанія Сибілла, незважаючи на приналежність до королівської сім'ї, не гребує працювати. Справою свого життя принцеса обрала професію ветеринара.

Зараз ви читаєте новину «Німецька принцеса Стефанія Сибілла вийшла заміж за інженера». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі