пʼятниця, 24 червня 2022 16:18

Ніколи не повернемося до совкового минулого – як зірки відреагували на кандидатство України в ЄС
7

Українські знаменитості прокоментували рішення Євроради. 23 червня на саміті лідерів у Брюсселі ухвалили надання статусу кандидата Україні на вступ до Європейського Союзу.

"За" проголосували всі лідери 27 країн ЄС. Представники українського шоубізнесу емоційно відреагували на таке рішення Європейської Ради.

Автор: колаж Gazeta.ua
  Представники українського шоубізнесу емоційно відреагували на рішення Європейської Ради. 23 червня на саміті лідерів у Брюсселі ухвалили надання кандидата Україні на вступ до Євросоюзу
Представники українського шоубізнесу емоційно відреагували на рішення Європейської Ради. 23 червня на саміті лідерів у Брюсселі ухвалили надання кандидата Україні на вступ до Євросоюзу

Григорій Решетнік

Телеведучий записав відео й поділився ним з прихильникам в Instagram. У ролику навіть заспівав: "Єс, єс, єс ми будемо в ЄС".

Юрій Горбунов

Продюсер і ведучий підкреслив, що тепер Україна не повернеться до "совкового минулого".

"Це чудова новина! Найважливіше для України рішення за всі роки незалежності. Так, попереду багато роботи. Але Україна тепер на законних підставах стала ще ближче до Європи й ніколи не повернеться до совкового минулого. Слава Україні! Слава тобі, великий народе", – привітав продюсер.

Анатолій Анатоліч

Шоумен привітав українців скриншотом з програми російського пропагандистського каналу. На картинці російський депутат заявив, що в Данії можна "прийти й зґвалтувати тварин". Так знаменитість вирішив вкотре продемонструвати, наскільки українці й росіяни різні.

"Я б хотів привітати нас зі статусом кандидата в ЄС скріншотом з програми "60 минут" на "Росія-24". По-перше, це ідеально відображає, наскільки ми далеко від наших чумних сусідів. По-друге, Даніє, чекай у гості", – прокоментував ведучий.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Раніше – малоймовірно" – Форсюк заявила, що вступу в ЄС треба чекати щонайменше сім років

Святослав Вакарчук

Фронтмен гурту "Океан Ельзи" наголосив, що для нього Європа – це завжди про гідність і свободу.

"Останні вісім років і чотири місяці Україна б'ється саме за це! І не лише для себе, а й для всієї європейської цивілізації. Тож це рішення більш ніж на часі", – зазначив співак.

Тіна Кароль

"Люба Батьківщино, вітаю тебе", – лаконічно написала артистка в InstaStories.

Телеведучий Григорій Решетнік записав відео і поділився ним з прихильниками
Фото: instagram.com/grisha_reshetnik
Ведуча Яніна Соколова також привітала Україну з кандидатством в ЄС
Шоумен Анатолій Анатоліч привітав українців скриншотом з програми російського пропагандистського каналу
Співачка Тіна Кароль лаконічна написала в мережі
Фронтмен гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук наголосив, що для нього Європа – це завжди про гідність і свободу

Яніна Соколова

Телеведуча також привітала Україну з кандидатством в ЄС.

"Вісім років, сім місяців і 10 днів. Україна нарешті має статус кандидата в ЄС. Вітаю, українці", – написала вона.

Голова Європейського парламенту Роберта Мецола заявила, що надання статусу кандидата на вступ в ЄС Україні й Молдові не лише зміцнить обидві країни, а й сам Євросоюз.

Президент України Володимир Зеленський розповів, що означає надання нашій державі статусу кандидата на членство в Євросоюзі. Він назвав це "новим томом" в історії євроінтеграції України.

Президент зазначив, що тисячі сторінок опитувальника Європейської країни було заповнено за кілька тижнів, коли в інших країн на це йдуть роки. Він також запевнив, що в майбутньому Україна стане членом ЄС, адже тепер це закріплено офіційно.

Питання надання статусу кандидатів у Європейський Союз Україні та Молдові – це внутрішня європейська справа. "Головне", щоб ці процеси не призводили "до великих проблем у відносинах цих країн із Росією", заявив прессекретар президента Росії Дмитро Пєсков.

Зараз ви читаєте новину «Ніколи не повернемося до совкового минулого – як зірки відреагували на кандидатство України в ЄС». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі