понеділок, 27 серпня 2012 12:42

Ніколь Кідман зважилася на еротичну фотосесію

Фотосесія Ніколь Кідман для вересневого номера журналу V вийшла такою гарячою, що навіть сам фотограф був у повному захваті.

Зауважимо, що по інший бік об'єктива був сам Маріо Тестіно, який давно звик працювати із зірками. Але Кідман вразила навіть великодосвідченого майстра. Знімаючи актрису, він раз у раз повторював, що вона прекрасна і неймовірно гаряча.

Що ж, ця фотосесія з Ніколь дійсно вийшла досить цікавою. На обкладинці журналу знімок, для якого актриса позує впівоберта топлес і в короткій спідничці, котра майже не прикриває її принади. А на одному зі знімків Кідман постає в прозорому червоному мереживному ліфчику, що легко дозволяє розглянути її груди.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Американські ЗМІ розгледіли в Ніколь Кідман вагітність

У супроводжуючому знімки інтерв'ю актриса розповідає про тяготи життя працюючої мами. Ніколь хотілося б весь час проводити з дітьми, але залишити акторську кар'єру вона не готова, тому зараз зірка розривається між сім'єю і знімальним майданчиком.

"Час такий цінний, і я люблю їхній звук, їхнє відчуття. Я нічого не хочу пропустити, і я не хочу, щоб вони запитували: "А де мама?" Я працюю над цим", - сказала актриса.

Зараз ви читаєте новину «Ніколь Кідман зважилася на еротичну фотосесію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі