вівторок, 02 листопада 2021 18:26

Нерішучі й після 30 живуть із батьками: Андраде сходила на побачення зі словенським "холостяком"

Виконавиця і ведуча тревел-шоу "Орел і Решка. Земляни" Мішель Андраде зустрілася зі словенським героєм реаліті "Холостяк".

"Оскільки мені дісталася безлімітна картка, я зустрілася із вельми багатим, знаменитим і симпатичним чоловіком - із першим холостяком Словенії - 31-річним Ґреґором Чеґлаєм. Він фармацевт і зірка реаліті, де багато дівчат борються за серце одного вартого заздрості й заможного", - поділилася вона в черговому випуску тревел-шоу на "Новому каналі".

Чеґлай погодився на побачення з Андраде не безплатно: кожен може пообідати з ним за €500.

Автор: надане пресслужбою "Нового каналу"
  Чеглай погодився на побачення з Андраде не безкоштовно: кожен може пообідати з ним за €500
Чеглай погодився на побачення з Андраде не безкоштовно: кожен може пообідати з ним за €500

"Я запросила Ґреґора на побачення не лише тому, що він багатий і вродливий. А тому, що це ідеальний варіант дізнатися подробиці про особисте життя словенців. Вони - головні холостяки Європи, бо не люблять одружуватися. Якщо подивитися статистику, то Словенія - остання в Європі за кількістю офіційних шлюбів. Та якщо словенці таки одружуються, то в сім'ї в них цілковите рівноправ'я. Немає поділу на чоловічі й жіночі справи. Для них звично, якщо чоловік сидітиме в декреті, а дружина зароблятиме", - розповіла ведуча.

"Холостяк" запевнив, що в Словенії лише 30% чоловіків сміливі й рішучі, але більшості й дружина особливо не потрібна, бо після 30 живуть із батьками.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Квартира за €2,5 млн і місце на паркінгу за €125 тис. Як живуть нідерландські мільйонери

"Ми це називаємо "Готель "Мама" - коли тобі готують, перуть. Живеш, як у готелі. Словенські чоловіки стримані, не показують одразу почуттів, довго збираються з думками. Вони такі нерішучі, що навіть приказка є: "Поки словенець думає про побачення з дівчиною, хорват уже з нею одружується". Мій приятель був закоханий у дівчину й соромився покликати її на побачення. Зрештою вирішив написати запрошення на величезному плакаті, який повісив на мосту. Але вона не погодилася", - сказав Чеґлай.

Автор: надане пресслужбою "Нового каналу"
  "Холостяк" запевнив, що у Словенії лише 30% чоловіків - сміливі та рішучі, але більшості і дружина особливо не потрібна, бо після 30 живуть із батьками
"Холостяк" запевнив, що у Словенії лише 30% чоловіків - сміливі та рішучі, але більшості і дружина особливо не потрібна, бо після 30 живуть із батьками

Ведуча тревел-шоу "Орел і Решка. Земляни" Мішель Андраде побувала на вулиці червоних ліхтарів в Амстердамі. Співачка познайомилася з найстарішими повіями цього міста. Нідерланди стали першою країною, яка повністю легалізувала проституцію як звичайну роботу - із податками, страховкою та пенсією.

Зараз ви читаєте новину «Нерішучі й після 30 живуть із батьками: Андраде сходила на побачення зі словенським "холостяком"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі