понеділок, 25 жовтня 2021 23:02

Квартира за €2,5 млн і місце на паркінгу за €125 тис. Як живуть нідерландські мільйонери
7

Виконавиця і ведуча тревел-шоу "Орел та Решка. Земляни" Мішель Андраде побувала в Нідерландах. Вона зустрілася з брокером з нерухомості Тжерком Ван дер Лінденом, щоб побачити, як живуть нідерландські мільйонери.

"Квартири в районі, куди він мене привів, коштують від одного мільйона євро. Знаєте, у скільки обійдеться місце на паркінгу такого будинку? 125 тисяч євро", - розповіла в тревелі на "Новому каналі".

Брокер показав Андраде квартиру на 182 км. м, ціна якої - майже €2,5 млн.

Ведучі тревелу Мішель Андраде і Кирило Макашов показують, як живуть у різних країнах і міст
Фото: надане пресслужбою "Нового каналу"
Андраде побувала в квартирі за €2,5 млн
Андраде побувала в квартирі за €2,5 млн
Андраде побувала в квартирі за €2,5 млн
Андраде побувала в квартирі за €2,5 млн

"Квартира, яка вартує таких грошей, знаходиться в нічим не примітному під'їзді. Апартаменти великі, розкішні, але більше нагадують дорогий готельний номер – незатишно якось. Там багато світла – нідерландці живуть у сірому сумному кліматі, тому великі вікна і яскраве освітлення для них просто необхідні", - зауважила співачка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пакистанські трансгендери створили свою церкву

У помешканні побутові прилади, штори, опалення управляються з iPad. Тут - дерев'яна підлога з підігрівом. Також у квартирі є секретна кімната – з правильною температурою для вина і двома великими холодильниками. Орендувати апартаменти можна за €6-8 тис. на місяць. Андраде зняла квартиру на два дні за €6 тис.

Виконавиця і ведуча тревел-шоу "Орел та Решка. Земляни" Мішель Андраде зізналася, що було шокована тим, в яких умовах живуть пакистанські роботяги.

У Пакистані є спеціальні місця, які спонсорують мільйонери. Там безкоштовно годують бідних і безхатьків. В одному з таких місць - кафе "Махмуд" - побувала ведуча тревелу.

Зараз ви читаєте новину «Квартира за €2,5 млн і місце на паркінгу за €125 тис. Як живуть нідерландські мільйонери». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі