четвер, 18 квітня 2024 15:06

"Не витримав зради доньки" - мережа бурхливо обговорює реакцію Ані Лорак на смерть батька
3

Співачка-зрадниця Ані Лорак відреагувала на смерть свого батька - Мирослава Куєка - російською мовою.

У свому Instagram артистка, яка подала документи на громадянство РФ, опублікувала фото з родичем.

"Прощавай, тату… Ти завжди в моєму серці", - написала Кароліна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Помер український актор Петро Нікітін

Українців обурив цей пост. Вони нагадали співачці, що та завжди спілкувалася з батьком рідною мовою.

"Не витримав зради доньки", "Хто б міг подумати, що ви зрадите його, зрадивши Україну і місце, де ви виросли, а саме Чернівці", "Твій тато мови окупанта не знає. Хоч би по-людськи написала. Востаннє", "Можна було і українською. Самі колись в інтерв'ю казали, що з батьком спілкуються тільки українською. Світла пам'ять Мирославу", "Ось так буває, якщо проміняти батьківщину на кацапів, навіть попрощатися немає як", "Ще й мовою окупанта, якою батько й не розмовляв. "Забудеш рідний край - тобі твій корінь всохне", - писали в коментарях.

Мирослав Куєк розлучився з Жанною Ліньків ще до народження Ані Лорак. Після того, як народився молодший брат Кароліни, мати віддала її в інтернат через бідність. Батько приїжджав до неї, привозив подарунки та водив у магазин за іграшками. Куєк неодноразово пропонував дітям переїхати до нього, але вони боялися образити матір.

Зараз ви читаєте новину «"Не витримав зради доньки" - мережа бурхливо обговорює реакцію Ані Лорак на смерть батька». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі