неділя, 05 вересня 2010 12:19

Названа найкраща у світі вулиця для модників

Названа найкраща у світі вулиця для модників

Британський журнал про моду Drapers назвав лондонську Оксфорд-стріт кращою торговою вулицею світу.

Це звання вулиця отримала за результатами дослідження експертів моди, пише британська газета The Evening Standard.

"Університетська вулиця", випередила такі торгові коридори як П"ята авеню в Нью-Йорку, Елісейскі поля в Парижі, Віа Торіно в Мілані та Омотесандо в Токіо. Оксфорд-стріт визнали кращою торговою вулицею 89 відсотків з 50 тисяч опитаних експертів в галузі моди.

В даний час на Оксфорд-стріт представлені 67 "флагманських" магазинів найбільших світових брендів. Річний обсяг продажів Оксфорд-стріт становить близько 10 мільярдів доларів, розташовані тут магазини відвідує близько 2,6 мільйона покупців на тиждень. У найближчі п"ять на вулиці планується побудувати ще близько 24 тисяч квадратних метрів торгових площ.

Згідно з дослідженням консалтингової компанії CB Richard Ellis, найбільш привабливим містом світу з точки зору рітейлерів є Лондон. У столиці Великобританії представлено 58 відсотків світових рітейлерів. На другому місці розташувався Дубай (55 відсотків світових рітейлерів), на третьому місці - Париж (46 відсотків).

Lenta

Зараз ви читаєте новину «Названа найкраща у світі вулиця для модників». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі