четвер, 26 травня 2011 16:06

Наталя Водянова стала для французів романтичною дівчиною

Наталя Водянова прикрасила паризький L'Officiel. В інтерв'ю журналу вона розповіла про свій Love Ball, що пройде в червні в Парижі.

Love Ball - щорічний захід на підтримку фонду "Оголені серця". Перший такий благодійний бал був приурочений до 14 лютого, звідси й назва. У цьому році темою вечора стане казка. На гостей чекає дефіле, спеціально заради якого дизайнери - від Ріккардо Тіши до Валентино Гаравані - створили сукні, натхненні книгою Сюзанни Масси Land of the Firebird.

В інтерв'ю Водянова розповідає про те, що бачила велику частину вбрань (особливо їй сподобалися роботи Марка Джейкобса і Стефано Пілаті), проте вона чекає ще кількох туалетів, зокрема - від Тома Форда, який нещодавно поповнив команду.

Крім балу розмова торкнулася й інших тем. Наприклад, Наталя розповіла, якими вона бачить свої ідеальні канікули.

"Ідеальна відпустка - на пляжі з дітьми. Мені подобається побут в контакті з природою. Обожнюю купатися, засмагати, куштувати страви місцевої кухні", - зізналася модель.

"У минулому році ми всією сім'єю їздили до Іспанії. Я абсолютно закохалася у ті краї. Ми вибрали курорт Коста-Брава, розташований неподалік від Барселони. Було так весело. Ми ходили в аквапарк і парк розваг, на пляж. Ну а потім ми заглянули на Ібіцу, аби побачитися з друзями", - розповіла Наталя.

Зараз ви читаєте новину «Наталя Водянова стала для французів романтичною дівчиною». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі