субота, 14 травня 2011 11:47

Наталія Водянова прийшла на вечірку в Каннах з голими грудьми

У ці дні на Лазурний берег злітаються десятки світових зірок. Вчора в Канни прибула і російська супермодель Наталія Водянова. Як обличчя бренду Calvin Klein Наталія була запрошена на вечірку, яку цей модний будинок влаштував у фешенебельному готелі "Martinez". Поява Водянової, і особливо її сексапільний наряд, стали справжнім сюрпризом для гостей фестивалю.

Наталя прийшла в готель "Martinez" у вільному світлій сукні довжиною до щиколоток. На перший погляд, наряд супермоделі був досить скромним і закритим. Але варто було тільки манекенниці повернутися боком, як гостям вечірки і фотографам відкрилася природна її наготи невеликих, але дуже спокусливих грудей. Під сукню Наталія не наділа бюстгальтер, і в широкій проймі раз у раз миготів не тільки бюст супермоделі, але і її соски.

Втім, відверте вбрання супермоделі цілком можна вибачити: у Каннах вже по-літньому спекотно, а в цій сукні, безперечно, хороша вентиляція. Журналісти відразу ж помітили, що на пальчик Наталії знову повернулася обручку.

Нагадаємо, нещодавно папарацці застали Водянову в нью-йоркському ресторані під час побачення з британським фінансистом сербського походження Сашею Пешко. Тоді кільце на пальчику Наташі було відсутнє. Мабуть, вирушаючи на побачення з новим другом серця Водянова віддала перевагу зняти шлюбну прикрасу. Але на офіційному заході Каннського фестивалю вирішила з'явитися все-таки з обручкою.

Зараз ви читаєте новину «Наталія Водянова прийшла на вечірку в Каннах з голими грудьми». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі