середа, 29 серпня 2012 10:35

Наталка Могилевська винаймає реактивний літак, аби встигати всюди

Співачка Наталка Могилевська після розриву 5-річних стосунків з Єгором Долініним поринула у роботу.

Аби встигати усюди, куди її запрошують, зірці доводиться наймати приватний літак та робити мейк-ап на висоті 10 тисяч метрів, повідомляє ТаблоID.

Про свій божевільний вікенд Могилевська написала у Live Journal.

Минулими вихідними Наталці довелося виступати майже одночасно у двох різних місцях. Зробити неможливе співачці допомогла власна дипломатичність та приватний літак.

"Це були найбожевільніші вихідні за останній час. Я одночасно мала виступати о 20-й в Донецькій області та о 20.30 в прямому ефірі шоу "***", - пише Могилевська.

"Я вмовила організаторів випустити мене на сцену о 18-й у Краснодоні, потім ми зняли маленький реактивний літак, який за 50 хвилин домчав нас до Києва", - ділиться співачка.

Їй довелося зі сцени одразу сісти у літак, а потім з літака вирушити на іншу сцену у машині з мигалками, ні на секунду не зупиняючись.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Наталку Могилевську шокувала звістка про одруження її екс-коханого

Причому зачіску та макіяж Наталці робили під час польоту.

"Зачіску і макіяж Посохова робила в літаку на тлі західного сонця над хмарами. О 20.30 я була в ефірі… Ми встигли, спасибі нашим пілотам. Але найсмішніше, що о 7 ранку наступного дня я знову відлетіла до Донецька", - пише Могилевська.

"Підсумки дня: Посохова сказала, що я роблю її життя яскравішим, незважаючи на те, що ми двічі пролітали поворот на аеропорт, безслідно зникло оточення мого колективу в Краснодоні, зламаний каблук, і ще я вперше в житті сушила волосся на висоті 10 000 м. Було весело", - підсумувала Наташа.

Як відомо, Могилевська вміє керувати гелікоптером. Але, мабуть, не схотіла ризикувати перед прямим ефіром.

Зараз ви читаєте новину «Наталка Могилевська винаймає реактивний літак, аби встигати всюди». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі