середа, 16 травня 2012 11:46

Настя Приходько помирилась з родиною свого цивільного чоловіка

Настя Приходько помирилась з родиною свого цивільного чоловіка
Співачка хоче ще одну дочку Фото: ru.tsn.ua

Донька Анастасії Приходько Нана схожа на свого тата Нуріка Кухілаву. Про це співачка розповіла в ефірі програми "ТСН.Особливе".

"Всі говорять, що не схожа (на мене - ред.). Мама носить, мама народжує, мама все робить, а на маму не схожа. Все тато забрав. Але кажуть, якщо на папу схожа, значить щаслива буде", - підкреслила Приходько, повідомляє ТСН.

Співачка з 2-річною донькою не розлучається. Залишати її на тата поки що не наважується.

"Я навіть ніколи не відпускала їх удвох гуляти. Не в докір це, але чоловіки завжди по сторонам дивляться, не стежать. Папа в основному любить її мучити, тискати", - зазначила вона.

Між тим Анастасія радіє примиренню з родиною свого цивільного чоловіка. Важкий час, коли батьки були проти їхнього союзу, вже позаду. І тепер співачка вже спокійно може говорити про свекра і свекруху.

"Ми сіли і поговорили. Дійсно, ми просто один одного не зрозуміли. Два різних менталітети... Я не розуміла, вони не розуміли. Коли вже минуло стільки часу, вони зрозуміли мій характер, я зрозуміла в результаті чого вони хочуть. Стало набагато легше", - підкреслила Приходько.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Настя Приходько дозволяє своєму чоловікові багато чого й не чекає на весілля

Крім того, Настя зізналась, що вони з чоловіком зупинятися на одній дитині не збираються. Нурік хоче, щоб у Нани був братик. Анастасія мріє про ще одну донечку.

"Він дуже хоче (хлопчика - ред.). Він хоче, щоб обов'язково йому спадкоємця, обов'язково хлопчика. Я хочу ще одну дівчинку. З дівчатками веселіше, вона і лагідна, і добра", - зазначила співачка.

Зараз ви читаєте новину «Настя Приходько помирилась з родиною свого цивільного чоловіка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі