вівторок, 21 серпня 2012 13:18

Настя Каменських запідозрила в собі появу зоряної хвороби

Настя Каменських запідозрила в собі появу зоряної хвороби
Співачка не хоче фотографуватися і давати автографи Фото: gorodkiev.com.ua

Сексапільна Настя Каменських зізналася у своєму Twitter, що підозрює у себе розвиток "зіркової хвороби". Співачка навіть припускає, що могло викликати подібний стан.

У ЗМІ неодноразово з'являються чутки, що дует Потапа і Насті Каменських розпався. Проте кожного разу виконавці поспішали спростувати цю інформацію. Адже зараз вони на піку популярності і перестати працювати разом - нерозумно.

Але шалена популярність колективу накладає свої відбитки, як на Потапа, так і на Настю. Днями Каменських зізналася у своєму мікроблозі, що у неї почалася зіркова хвороба.

"Або я дуже втомилася або зіркова хвороба у мені прогресує! Стала злитися від прохань сфоткатись або дати автограф. Так мало сну", - пише Настя.

Після вона додала, що незважаючи на це, їй би не хотілося, щоб про неї говорили погано.

"Це не дає право людям говорити або писати гидоти тим, хто цілком і повністю віддаються своїй роботі. Друзі, будьте добрішими і мудрішими", - додала Каменських.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Настя Каменських скаржиться на невдалий малюнок на тілі

Нагадаємо, нещодавно пресу потрясла новина про те, що один з найпопулярніших українських дуетів Потап і Настя Каменських більше не будуть виступати разом і кожен зайнявся своєю сольною кар'єрою. Тим не менш, Настя поспішила спростувати інформацію в своєму мікроблозі.

Зараз ви читаєте новину «Настя Каменських запідозрила в собі появу зоряної хвороби». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі