четвер, 29 червня 2023 13:40

"Наф*га цей цирк" – Винник наробив галасу дописом після півторарічної "мовчанки" у мережі

"Наф*га цей цирк" – Винник наробив галасу дописом після півторарічної "мовчанки" у мережі
Олег Винник планує повернути гроші за концерти, які не відбулися. Фото: КРП

Співак Олег Винник опублікував перший допис після довготривалої паузи.

Він вирішив повернути фанатам гроші за скасовані два роки тому концерти. Про це написав у Instagram.

Артист заявив, що можна повернути кошти за квитки на концерти в Краматорську, Покровську, Бердянську, Камʼянську, Києві та Кременчуці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Винник вперше розповів про свою хворобу. Але є нюанс

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений користувачем @olegg.vynnyk

Підписників обурило таке повідомлення зірки. У коментарях вони не стримували емоцій. Деякі прихильники припустили, що сторінку Винника могли зламати.

"Через два роки можна отримати гроші? А до цього де вони були?", "А як щодо повернення коштів за квитки 16.10.21 в Запоріжжі?", "Ви рік не переплутали?", "Які ж ви наївні, люди, відсидівся поки війна,тепер їде співати сюди, а ви вуха розвісили", "Наф*га цей цирк,сторінку можна було нову зробити", – писали фолловери.

Винник прокоментував своє мовчання про війну. За його словами, він не хотів брати участь у благодійних концертах на підтримку України разом з іншими артистами, бо зекономлені кошти відправляв ЗСУ. Співак додав, що всі гроші, які він заробив в Україні – віддав армії

Зараз ви читаєте новину «"Наф*га цей цирк" – Винник наробив галасу дописом після півторарічної "мовчанки" у мережі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі