понеділок, 06 вересня 2010 11:50

На весілля Аліні Завальській дарували гроші та косметику (ФОТО)

Минулої суботи учасниця дуету "Алібі" Аліна Завальська вийшла заміж за журналіста Олександра Колодія. Церемонія пройшла у Солом"янському районі столиці. На весілля прийшли Ян Табачник з дружиною Тетяною Недельською, екс-міністр транспорту Олександр Рудьковський, гімнастка Лілія Подкопаєва і бізнесмен Тимофій Нагорний.

Церемонія була призначена на 11 ранку, але наречені запізнилися майже на 2 години. Молоді приїхали до будівлі РАГСу на білому "Бентлі", слідом за ними - 4 машини з охоронцями.

Наречена одягла сукню від Катерини Шаховської. Волосся розпустила. В руках тримала букет з білих орхідей. В Аліни було 2 дружки – сестра Анна Завальська та стиліст Анна Асмєхіна. Дружком Колодія став прес-секретар МВС Олександр Дікусаров.

"Після церемонії Аліну з чоловіком осипали пелюстками білих троянд і золотистим серпантином. Вони сіли в машину і поїхали фотографуватися. Ввечері святкування продовжили у французькому ресторані 5-зіркового готелю "Інтерконтиненталь". Замовили зал на 50 гостей. Гулянку оплачували порівну – ми з чоловіком та батьки Олександра", - розповіла кореспонденту Gazeta.ua мама Аліни – Альбіна Олексіївна.

Подейкують, святковий стіл обійшовся їм у 50 тис. грн.

На весілля Аліні та Олександру дарували в основному гроші та косметику.

Зараз ви читаєте новину «На весілля Аліні Завальській дарували гроші та косметику (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі