середа, 01 вересня 2010 05:02

Аліна Завальська заховала весільну сукню

Автор: фото: Тарас ПОДОЛЯН
  Солістка дівочого гурту ”Алібі” Аліна Завальська за кілька днів виходить заміж.  Наречений балує її подарунками і щодня приносить квіти
Солістка дівочого гурту ”Алібі” Аліна Завальська за кілька днів виходить заміж. Наречений балує її подарунками і щодня приносить квіти

26-річна Аліна Завальська з гурту "Алібі" виходить заміж за журналіста Олександра Колодія, 33 роки. Пара зустрічається півтора року.

— Ми познайомилися на Віденському балу, — каже Аліна на конкурсі краси "Гарячі дівчата літа" у столичному нічному клубі "Олмека пляж". — Олександр галантно залицявся до мене. Діяв як справжній чоловік: боровся за те, щоб я була з ним, балував подарунками і щодня приносив квіти.

Колодій працює продюсером на одному з приватних телеканалів і прес-секретарем у міністерстві палива та енергетики. Два роки зустрічався з донькою покійного нардепа Олександра Зінченка Катериною. Із невідомих причин розійшлися.

— Торік познайомила його з батьками. Мама мріяла про такого зятя. Улітку їздили відпочивати в Португалію. Зараз сам займається організацією весілля. Мама запитувала в нього, чим може допомогти. Він сказав, щоб купувала собі гарну сукню і приходила на весілля. Я замовила собі плаття в дизайнерки Катерини Шаховської. Навіть додому його відвезла, аби до весілля ніхто не бачив.

— Ми давно не живемо з сестрою, — розповідає Ганна Завальська, 27 років. — У кожної з нас своє особисте життя, але бачимося ми щодня. Я поки що заміж не збираюся. Хоча хлопця маю.

Зараз ви читаєте новину «Аліна Завальська заховала весільну сукню». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі