четвер, 28 березня 2024 13:39

На тлі скандальної відпустки на Мальдівах: Пренткович виклала фото з Риму
4

Тетяна Пренткович у Римі
Фото: Скріншот
Тетяна Пренткович у Римі
Тетяна Пренткович у Римі
Тетяна Пренткович у Римі

Блогерка-мільйонниця Тетяна Пренткович на тлі скандальної відпустки з чоловіком - Андрієм Гонковським - виклала фото з Риму, Італія.

У своєму Instagram жінка зазначила, що їхня родина зупинилася в "недорогому" готелі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Виходить якась дурня" - японці заборонили Клопотенку відкривати ресторан через борщ

"Як же мене наповнюють подорожі, щоразу відчуваю стільки ресурсу і енергії, якою хочеться ділитися", - написала інфлюенсерка.

За день до цього блогер Богдан Беспалов повідомляв, що подружжя виїхало до Португалії.

Скандал навколо блогерів виник у січні цього року. Тоді в мережі з'явилися фото, як Пренткович на островах розважається із своїм бойфрендом. Видання "Таблоїд" повідомляло, що чоловік виїхав за кордон як волонтер.

Пізніше Гонковський підтвердив, що на фото був він. Зазначив, що в Польщі у нього була запланована благодійна подія "Магія ранку" на 11 січня, але дата проведенення заходу змінилася в останній момент. Тож він вирішив полетіти на відпочинок з родиною.

Згодом виявилося, що Гонковський не повертався до України. Про це повідомила "Українська правда" з посиланням на прикордонну службу.

Зараз ви читаєте новину «На тлі скандальної відпустки на Мальдівах: Пренткович виклала фото з Риму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі