вівторок, 19 березня 2024 15:47

Хлопець Пренткович не повернувся в Україну після відпочинку на Мальдівах - ЗМІ
3

Тетяна Пренткович і Андрій Гонковський
Фото: instagram.com/tanyaprentkovych
Допис Пренткович
Допис Пренткович

Бойфренд блогерки-мільйонниці Тетяни Пренткович - Андрій Гонковський - не повертався до України після скандальної відпустки на Мальдівах.

Про це повідомляє "Українська правда" з посиланням на прикордонну службу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Лейтенант ЗСУ прокоментував виїзд чоловіка блогерки Пренткович на Мальдіви

"За даними, які є в розпорядженні УП, Гонковський перетнув українсько-польський кордон 8-го січня 2024 року о 10:17 у пункті Краківець на автомобілі BMW. Відтоді на батьківщину він не повертався", - йдеться у повідомленні.

Гонковський заявляв, що через постійні погрози вони з Пренткович і двома дітьми переїжджають. Тетяна додала, що не збирається розповідати куди саме родина виїхала. Зазначила, що "обирає жити своє єдине життя" й блокуватиме будь-який хейт на сторінці в Instagram.

Скандал навколо блогерів виник у січні цього року. Тоді в мережі з'явилися фото, як Пренткович на островах розважається із своїм бойфрендом. Видання "Таблоїд" повідомляло, що чоловік виїхав за кордон як волонтер.

Пізніше Гонковський підтвердив, що на фото був він. Зазначив, що в Польщі у нього була запланована благодійна подія "Магія ранку" на 11 січня, але дата проведенення заходу змінилася в останній момент. Тож він вирішив полетіти на відпочинок з родиною.

Зараз ви читаєте новину «Хлопець Пренткович не повернувся в Україну після відпочинку на Мальдівах - ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі