пʼятниця, 26 січня 2024 13:52

Лейтенант ЗСУ прокоментував виїзд чоловіка блогерки Пренткович на Мальдіви
4

Гонковський виїхав на Мальдіви як волонтер
Фото: Скріншот
Гонковський виїхав на Мальдіви як волонтер
Тетяна Пренткович з дітьми
Тетяна Пренткович і Андрій Гонковський

Лейтенант Сил оборони Андрій Коваленко прокоментував виїзд чоловіка блогерки-мільйонниці Тетяни Пренткович - Андрія Гонковського - на Мальдіви. Раніше зазначалось, що він отримав дозвіл на перетин кордону як волонтер.

Коваленко наголосив, що законність чи незаконність виїзду людини - це питання компетентних органів. І ця історія має суттєвий негативний інформаційний вплив. Додав, що блогери з великою аудиторією є прикладом. І зараз від них очікується особлива відповідальність, а не відмежовування від реальності.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Блогерка Пренткович вибачилась за відпустку з хлопцем на Мальдівах. Але є нюанс

"Не може існувати світ, в якому війна десь далеко, а ми живемо власним життям. Допомога армії та країні не може бути виправданням для чогось свого. Щоб виграти війну, цією реальністю мають жити всі, особливо популярні блогери, які повинні бути прикладом для інших. Війна - це не тільки військові, а й усе суспільство. Тільки так переможемо", - висловився Коваленко.

Нагадаємо, в мережі з'явилися фото, як інфлюенсерка на островах розважається і з своїм бойфрендом. Видання "Таблоїд" повідомляло, що чоловік виїхав за кордон як волонтер.

Пізніше чоловік підтвердив, що на фото був він. Зазначив, що в Польщі у нього була запланована благодійна подія "Магія ранку" на 11 січня, але дата проведенення заходу змінилася в останній момент. Тож він вирішив полетіти на відпочинок з родиною.

Зараз ви читаєте новину «Лейтенант ЗСУ прокоментував виїзд чоловіка блогерки Пренткович на Мальдіви». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі