понеділок, 18 лютого 2013 13:57

На Ріанну напав розлючений фанат

Найперший модний показ Ріанни закінчився для неї досить плачевно. Виходячи з клубу в Лондоні після after-party, співачка зазнала нападу божевільного шанувальника. Хлопець кинув у бік Ріанни пляшку з енергетиком, отчого Ріанна впала і поранила ногу.

Зловмисник намагався втекти, проте спіткнувся і почав кликати на допомогу. Свій вчинок хлопець пояснив тим, що турбується про особисте життя своєї улюблениці. Фанат був просто в люті від того, що Ріанна помирилася з Крісом Брауном. До речі, не він один незадоволений легковажністю співачки. Багато її прихильників і навіть друзі засуджують красуню за зв'язок із навіженим Крісом.

ФОТОРЕПОРТАЖ: У новому кліпі Ріанна голою залізла у ванну

Сам Кріс Браун був не менш приголомшений звісткою. За словами джерел, в події він звинувачує тільки себе.

"Кріс дуже засмучений. Він розуміє, що, якщо б не його витівки в минулому, на Ріанну ніхто б не напав. Він її дуже любить", - розповів друг 24-річної співачки.

Ріанна відреагувала на подію досить спокійно. Співачка просто відтерла коліно серветкою і пішла далі. На модному показі співачка представила свою першу колекцію одягу, створену спільно з брендом River Island.

Зараз ви читаєте новину «На Ріанну напав розлючений фанат». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі