четвер, 08 серпня 2013 11:15

На прем'єрі "Елізіуму" Метт Деймон обіймався із Джоді Фостер і красунею дружиною
21

Фото: Фото: Reuters

Режисер Ніл Бломкамп презентував гостям Regency Village Theatre новий фантастичний бойовик "Елізіум: Рай не на Землі". На показ також прибула вся кінокоманда на чолі з виконавцями головних ролей - Джоді Фостер і Меттом Деймоном.

Герої вечора позували фотографам і активно спілкувалися з шанувальниками - роздавали автографи, посміхалися у аматорські камери, відповідали на запитання журналістів, попутно запрошуючи всіх гостей вечора до кінозалу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Метт Деймон у ліжку з Майклом Дугласом: в мережу потрапили нові кадри з фільму "За канделябрами"

Згідно з сюжетом безжалісний урядовий чиновник міністр Роудс у виконанні Джоді Фостер не зупиняється ні перед чим для застосування анти-імміграційних законів і збереження розкішного способу життя громадян "Елізіума". Однак, коли він заганяє в кут невдаху Макса, той погоджується взяти на себе складну місію, яка в разі успіху не тільки врятує йому життя, але й може призвести до рівності цих поляризованих світів.

Зараз ви читаєте новину «На прем'єрі "Елізіуму" Метт Деймон обіймався із Джоді Фостер і красунею дружиною». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі