пʼятниця, 13 січня 2017 21:40

"Моя попередниця за роль заломила нереальну суму", - дружина Дмитра Ступки про фільм "Правило бою"
8

Фото: Прес-служба ICTV

26 січня відбудеться прем'єра першої української спортивної драми "Правило бою". Одну з головних ролей виконав 31-річний Дмитро Ступка. Він зіграв негативного героя - вуличного панка. До зйомок долучилася новоспечена дружина Дмитра 28-річна Поліна Логунова. Дівчина зіграла подружку героя Ступки - Роксі.

Особливостями спільної роботи на знімальному майданчику та сімейного життя Дмитро і Поліна поділилися з Gazeta.ua.

Розкажіть про характер вашого героя?

Дмитро: "Мій герой - вуличний панк, гопник. Постійно носить неформальний одяг і пістолет. Ми - типу круті бандити, а насправді невдахи. Справу "провернути" у нас не виходить. Наркотики для мафії крадемо і потрапляємо в халепу. Головний герой нас рятує".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Головний герой фільму "Правило бою" знімався без дублерів

Чи складно було грати?

Дмитро: "Найскладніший момент - це коли по 40 годин йде знімальний день. Це втомлює. Для ролі я ходив на тренування. Але у нас був не бокс, а вулична бійка.

Пам'ятаю, коли "Гвардію" знімали, там були зимові зйомки. Це було нереально важко. На тобі справжній бронежилет, ззаду і спереду зброя. І тобі треба бігти з цим".

Автор: Прес-служба ICTV
 

Як ви отримали роль?

Поліна: "Актриса, яка повинна була грати мою роль, заломила суму якусь нереальну. Мені Діма запропонував зіграти.

Все через ліжко. (Сміється) Діму вказано, як продюсера, тому все через ліжко. До сих пір відпрацьовую, як в передачі "Зірковий шлях"".(Сміється)

Які маєте мрії?

Дмитро: "У майбутньому хочеться жити десь за океаном. Хочеться купити собі будиночок, наприклад, в Таїланді або десь ще в Азії. Можна там борщі і пельмені робити, кафе відкрити.

Ця вся сірість напружує. Поміняли б все, якби робота дозволяла. У нас друзі є, у яких тільки починається зима, вони комп'ютери взяли і в Таїланд. Працюють там. Коли березень настає, приїжджають".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Сподіваюся, цей фільм стане українським хітом": у Києві презентували спортивний бойовик

Автор: Прес-служба ICTV
 

Конкуруєте між собою, адже працюєте в одній сфері?

Дмитро: "Нас двох це не стосується. У Поліни більше телевізійна діяльність. У мене кіно, ми не перетинаємося. Те, що у неї був дебют, це прекрасно. Але роботи ще багато".

Поліна: "У творчих людей багато егоїзму і тут потрібно стежити за цим. Якщо це "я" починає переважати, то потрібно заспокоїтися і приземлитися, щоб не зруйнувати сім'ю. Але з іншого боку, потрібно завжди підтримувати один одного. Я з Дімою іноді жартую. Він дуже хвилюється, як виглядає на сцені, в кадрі".

В основі фільму – історія молодого боксера на ім'я Тарас. Він заробляє на життя вуличними боями. Щоб врятувати хвору матір, Тарас вирушає на нелегальний тоталізатор. Головну роль виконав актор Владислав Никитюк.

Режисером спортивної драми "Правило бою" став Олексій Шапарев. У головних ролях: Олексій Горбунов, Владислав Никитюк, Станіслав Боклан, Анатолій Пашинін, Дарія Трегубова, Євген Галич, Ахтем Сеїтаблаєв, Поліна Логунова, Дмитро Ступка та Олександр Усик. Саундтрек до картини "Твій дух – твоя зброя" написала рок-група O'Torvald.

Зараз ви читаєте новину «"Моя попередниця за роль заломила нереальну суму", - дружина Дмитра Ступки про фільм "Правило бою"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі