четвер, 21 липня 2022 12:48

Спецтема: Війна Росії проти України

Monatik прилетів в Україну й запалив у столичній підземці: відео

Monatik прилетів в Україну й запалив у столичній підземці: відео
Співак Monatik з початку війни дав перший концерт у столичному метро. Фото: скріншот з відео

Виконавець Monatik повернувся в Україну й дав перший концерт у київському метро. Зірка виступив на станції Майдан Незалежності.

Це перший виступ Дмитра Монатіка від початку війни. Його російська агресія застала за кордоном. Послухати улюбленого виконавця прийшли військові, медики, волонтери й знайомі артиста. Відео з концерту поділилися фанати в мережі.

Співак поділився в програмі ТСН, що зробив після приїзду додому.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Уперше від початку війни: Барських дав концерт у метро

"Десь годину або півтори просто розглядав холодильник, бо на ньому багато фото й спогадів. Виявляється, холодильник – це носій спогадів. Думаю, так у багатьох людей. Я його з усіх боків обійшов, усе згадав", – розповів Monatik.

Артист розповів, як жартома називає свої виступи у війну.

"Хочемо подарувати музично-танцювальну терапію під назвою "АртОборон". А ми ще її так жартома називаємо "Дмитро в метро". Нам потрібно не губити почуття гумору", – зазначив виконавець.

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Maria Mira (@mariamirabbelaa)

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Марина Сорокина (@marina_s1402)

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Victoria Gnizdytska (@gv_11)

Monatik поділився, як і де дізнався про війну, яку розпочала РФ. Зізнався, що 24 лютого був з дружиною Іриною і двома синами в Барселоні. Родина мала повертатися додому 26 лютого.

Зізнався, що мав шалене бажання повернутися в Україну. Намагався зв'язатися з кимось щодо служби в ЗСУ. За словами Monatik, його "шматувало на частини" й він кілька разів мав тривалі дискусії з дружиною.

Зараз ви читаєте новину «Monatik прилетів в Україну й запалив у столичній підземці: відео». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі