середа, 23 лютого 2011 10:42

Молодий чоловік Демі Мур любить зніматися голим

Молодий чоловік Демі Мур любить зніматися голим

Молодий чоловік нев'янучої голлівудської зірки Демі Мур Ештон Катчер зізнався в непристойній пристрасті. Знаменитий актор обожнює ходити у чому мати народила.

У прокат вийшла картина "Більше, ніж секс", в якій 33-річний Ештон зіграв з Наталі Портман, номінованою на премію "Оскар" за роль у фільмі "Чорний лебідь". Актори зіграли коханців, чиї не обтяжені зобов'язаннями стосунки переросли у велике, світле почуття.

Ділячись з журналістами враженнями від роботи з Наталі, Катчер зізнався, що отримав чимало задоволення під час відвертих сцен. Ештону дуже подобається оголюватися, актор почувається природно і органічно, коли він без одягу.

"Я не знаю, чому, але мені це подобається. Я люблю бути голим! Ми всі прийшли такими в цей світ, - наводить слова Катчера Showbizspy.com. - Але під час зйомок це не має значення. Це вкрай незручно, коли навколо тебе 40 незнайомих людей. Я думаю, що для хлопців це менш ніяково, ніж для дівчат. Тому під час сексуальних сцен я завжди стежу, щоб моїй партнерці було добре".

Проте актор визнає, що не завжди був таким розкутим.

"Я був шматком недоумка, - сміється Ештон. - У мене на повному серйозі не було дівчини, поки я був старостою в школі. Я нервував через купу речей, не справлявся зі своїми обов'язками".

Зараз ви читаєте новину «Молодий чоловік Демі Мур любить зніматися голим». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі