пʼятниця, 26 січня 2024 12:25

"Могли б показати свою свідомість" - Коля Сєрга сказав, що думає про мобілізацію блогерів
3

Коля Сєрга сказав, що думає про мобілізацію блогерів
Фото: instagram.com/thekolya
Коля Сєрга сказав, що думає про мобілізацію блогерів
Коля Сєрга сказав, що думає про мобілізацію блогерів

Співак і співзасновник "Культурного десанту" Коля Сєрга сказав, що думає про мобілізацію блогерів.

У інтерв'ю 24 каналу захисник наголосив, що інфлюенсери не мають бути виключенням.

"Вони можуть мілітаризуватися, підключатися до українського опору не лише частиною свого часу, а, як і всі, хто залучений до оборони, включатиметься на повну. Блогери могли б піти стати на облік, показати свою свідомість. Якщо їм повістка прийде, то пройти на КМБ і чекатиме розподілу", - зазначив Сєрга.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Блогерка Пренткович вибачилась за відпустку з хлопцем на Мальдівах. Але є нюанс

У розмові він пригадав популярного блогера Михайла Лебігу. Коля переконаний, що чоловік може зробити більше.

"Я впевнений, що посада, яку обійматиме той самий Лебіга, буде пов'язана з медійною, інформаційною боротьбою, яка є дуже важливою і від ефективності якої багато залежить на фронті. Тому я повністю впевнений, що він буде мобілізований на цю посаду, як і його колеги. І вони працюватимуть 24/7 на військо, і це вже дуже важливо", - підсумував співак.

Раніше Коля Сєрга розказав про родичів з Росії. Зізнався, що його двоюрідний брат воює на боці окупантів. "Мамина рідна сестра там живе (в Росії, - Gazeta.ua) і вся сім'я, її діти, з якими ми проводили дитинство в Черкасах у бабусі. Мій двоюрідний брат - російський військовослужбовець. Я попросив маму, щоб вона послала його н*х. Я вважаю, що у мене більше там немає родичів", - пояснив Сєрга.

Зараз ви читаєте новину «"Могли б показати свою свідомість" - Коля Сєрга сказав, що думає про мобілізацію блогерів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі