середа, 19 жовтня 2011 17:30

Міранда Керр роздяглася для Орландо Блума
14

Міранда Керр знялася для нової рекламної кампанії джинсів фірми Rag&Bone. Цікаво, що модель фотографував її власний чоловік, актор Орландо Блум.

Усміхнена, спокійна і сексуальна Міранда соромливо позує своєму чоловікові. Нерозлучна пара, у яких є маленький син Флінн, об'єднали свої зусилля для нової рекламної кампанії. Ясно, чому модель почувалась так спокійно перед камерою в напівоголеному вигляді, пише The Daily Mail.

Знаки економічного занепаду чи нові віяння в модній індустрії - якими б не були мотиви нової кампанії Rag&Bone, результат на лице - серія відвертих знімків, які виглядають природно, свіжо і просто приголомшливо, зазначає видання.

Джинсовий лейбл для своєї кампанії Do it Yourself вибрав групу моделей і вручив їм купу дизайнерського одягу і камеру, а крім того, повну свободу дії: "Ласкаво просимо в проект DIY, де наші дівчата потрапляють у наші джинси. Ані стиліста, ані укладки, ані макіяжу. Просто дівчина, її камера і Rag&Bone".

За даними New York magazine, більшість знімків Керр її чоловік зробив на березі океану, але кілька кадрів були зроблені в Нью-Йорку.

Варто зауважити, що це вже не перший раз, коли 34-річний актор виступає фотографом своєї дружини. У січні актор сфотографував її під час годування грудьми їхньої дитини.

Зараз ви читаєте новину «Міранда Керр роздяглася для Орландо Блума». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі