понеділок, 25 липня 2016 10:53

Милиці не заважають Насті Каменських робити селфі

 

Співачка Настя Каменських не зважаючи на травму після невдалого стрибка з парашутом не покинула робити селфі і ділиться з щанувальниками знімками зі свого життя. Красуня запостила світлину з ліфту свого будинку.

"Привіт!!! Складно звикнути до цих палиць! Виїзд на перев'язку це ціла пригода" - коменутє Каменських.

Нагадаємо, днями зірка повідомила фоловерам, що ледь не загинула.

"Слава Богу! Залишилася жива! Можна сказати відбулася легким переляком! Ще пощастило, що відразу ж зробили операцію і тепер я спокійно зможу відновлюватися. Я ніколи не захоплювалася екстримом, але мріяла відчути як це ... літати. Перша частина польоту була ідеальною! Ну а потім парашут потрапив в струмінь повітря і не розкрився ... в той момент, коли ти на запасці летиш вниз пробігає життя як кінострічка! А головне, ти не можеш зупинити падіння або затримати час...постраждала права нога, але величезне спасибі моєму інструкторові, який вчасно зреагував і я залишилася жива. Друзі! Не всі мрії потрібно втілювати в життя. я знімала блог в цей момент...правда, іронія;) так що ви все зможете скоро самі побачити!!!", - підписала фото співачка. На знімку Настя лежить у ліжку з травмованою ногою.

Зараз ви читаєте новину «Милиці не заважають Насті Каменських робити селфі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі